Skip Navigation Links

Çocukların Yüreğine Dokundu

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çocukların Yüreğine Dokundu

Çocukların Yüreğine Dokundu

İskenderun   A+a-

 
Mübarek Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarını sürdüren Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu kez de çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunarak, onların yüzlerini güldürdü.
 
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde sergileyen Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri, belirledikleri dar gelirli ailelerimize katkı ve desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor.
 
Önceki gün 300 adet Ramazan kolisi dağıtan dernek yönetimi, bu kezde 35 çocuğumuzu bayram öncesi giydirdi.
 
Dernek yönetiminden Volkan Pehlivan ile birlikte mağazaya gelen Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş, çocuklarımızın yüreğine dokunarak, kıyafetletini takdim etti.
 
Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu kaydeden Başkan Ahmet Taş, "Onların yüzünün gülmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur. Sevgi ile dayanışma ile kardeşçe yaşayacağız. Destekleri için de İş İnsanı Serkan Ceylan'a teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi bayramlar diliyor, herşey çocuklarımız için" şeklinde konuştu.
 
Öte yandan dernek, imkanlar ölçüsünde koli yardımlarına devam ettiği gibi, yine önümüzdeki günlerde maddi yardımda da bulunacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet