Skip Navigation Links

Arsuz'un Sesi Züher Ekenel İkinci Dönemde de Halkın Gönlünde

Arsuz Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel, görev süresi boyunca verdiği mücadeyle tüm kesimlerin gönlünü fethetmeyi başarmış özel bir isim.

Arsuz'un Sesi Züher Ekenel İkinci Dönemde de Halkın Gönlünde

Arsuz   A+a-

 
Müzeyyen Deniz, Ali Kirar, Nesim Dik, Aydın Tümkaya, Tufan Kirmit, Yusuf Bulut, Süleyman Özdemir ve Münür Adanalıoğlu'ndan oluşan aza ekibiyle her an sahada olan Muhtar Züher Ekenel, uzun yıllar öncesine dayanan çocukların ve gençlerin sporla içiçe büyümesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları yönündeki mücadelesi ise yine büyüt takdir toplamıştı.
 
Arsuz Gözcüler Spor kulübünün hem başkanlığını, hem teknik direktörlüğünü yaparken, çocukların ve gençlerin aynı zamanda abisi ve babası gibi her sorunlarına koşan Züher Ekenel, halkla içiçe, gönülleri fetheden mütevazı duruşuyla 2019'da rekor oyla muhtar seçilmişti.
 
Pandemi ve ardından depremle bir çok konuda halkın sorunlarının çözümü noktasında yine büyük mücadelelerin içinde olan Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel, özellikle deprem sonrası vatandaşın çadır, giyim, gıda ve hjiyen malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması için ulusal televizypon kanallarının ana haber bültenlerinde sorunların büyüklüğünü anlatarak dikkatleri Arsuz'a çekmeyi başarmıştı.
 
Hatay Valililği ve Arsuz Kaymakamlığı ile Arsuz Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet ve ihtiyaçların temini noktasında halkı adına büyük mücadeleler veren Ekenel, bu dönem de muhtar adayı olarak azalarıyla birlikte halkın karşısına başı dik ve alnı açık bir şekilde çıktı.
Züher Ekenel'in 31 Mart seçimlerinde yine rekor bir oyla seçilmesi bekleniyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet