Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Hatay’ı Gıpta İle Bakılan İl Haline Getireceğiz

Cumhur İttifakı HBB adayı Mehmet Öntürk, Hassa’da yaptığı konuşmada Hatay’ı gıpta ile bakılan bir il haline getireceklerini söyledi.

ÖNTÜRK: Hatay’ı Gıpta İle Bakılan İl Haline Getireceğiz

Politika   A+a-

 
 
10 yıldır su, yol ve altyapı sorununu çözemeyenlerin aday dahi olmaması gerektiğinin altını çizen Öntürk, Hatay halkının destekleriyle 1 Nisan’dan itibaren bu sorunları kökten çözeceklerini ifade etti.
 
Hassa’ya bağlı Aktepe Mahallesi’nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti geçmiş dönem milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Hassa Belediye Başkan Adayı Selahattin Çolak, AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının katılımıyla düzenlenen halk toplantısı mitinge dönüştü.
 
BAYRAKTAR: ÜÇLÜ OLALIM, GÜÇLÜ OLALIM İNŞALLAH
 
Hassalı vatandaşlara hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ilçe belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve hükümet el ele vererek Hassa’yı ve Hatay’ı ayağa kaldıracaklarını söyledi. Enerjide büyük atılımlar yapılmaya devam edildiğini kaydeden Bakan Bayraktar, “Ben sizin komşu ilçeniz Kırıkhan’da doğdum büyüdüm. Buraların evladıyım. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde enerjide yerli ve millileşme projelerimiz hızla sürüyor. Doğalgaz ve petrol aramalarımızdan büyük başarı ile ayrılıyoruz. 2002’den önce sadece 5 ilde doğalgaz varken şimdi 850’nin üzerinde ilçemize doğalgaz kazandırdık. İnşallah yakın süreçte Hassa’ya da doğalgazı kazandıracağız. Ancak bu hizmetlerin ilçelere kazandırılması için büyük bir koordinasyon olması gerekiyor. İnşallah ilçe belediyemizi ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini de kazanarak üçlü olalım güçlü olalım ki ilçelerimize, mahallelerimize hizmetler tam olarak gelebilsin” şeklinde konuştu.
 
“AKBEZ’E HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK KONUT YAPACAĞIZ”
 
Hassa’nın en büyük mahallelerinden olan Aktepe ve Akbez’in konut talebini karşılamak için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin imar şirketi olarak konut üreteceklerini kaydeden Öntürk, “Hassalı hemşehrilerimizin konut talepleri vardı. Cumhurbaşkanımız İstanbul’da nasıl ki KİPTAŞ ile İstanbullulara konut ürettiyse biz de belediyemizin imar şirketi aracılığıyla Aktepe ve Akbez’imizde konut üretecek ve kimseyi açta açıkta bırakmayacağız. Bu şehir daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Bu şehri 10 yılın sonunda çamura, susuzluğa mahkum edenlerin aday dahi olmaması gerekiyor. Bizimle birlikte büyükşehir olan iller ile Hatay’ın arasındaki fark çok açıldı. İnşallah biz göreve geldiğimizde 5 yıllık sürede aradaki farkı kapatarak Hatay’ı gıpta ile bakılan bir kent haline getireceğiz. Hükümetimiz ile koordineli olarak kentimize tarihi hizmetleri kazandıracağız” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, Hatay’ın gerçek belediyeciliğe kavuşması için tüm Hassalı hemşehrilerinden destek talep etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet