Skip Navigation Links

SANAYİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun OSB Yönetimini ziyaret etti

SANAYİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

İskenderun   A+a-

 
“Ziyaretimiz sadece seçim kampanyası değil aynı zamanda sanayimizin önemine dikkat çekmektir”
 
Hatay ekonomisine çok büyük katkıları olan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, OSB yönetim Kurulu Başkanı E.Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulu ile görüştü.
 
Ev sahipliğinden dolayı OSB yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı’ya memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “Sanayi kuruluşlarımız ülkemizin ve ülke ekonominin can damarıdır. “İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ülke kalkınmasında lokomotif rol üslenmektedir. Hem üretim hem de bölgede yarattığınız istihdamdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Bu ziyaretler, sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda sizlerin sektördeki önemini ve katkılarınıza kamuoyunda dikkat çekmek için de bizlere bir fırsat sunuyor. Bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarımızın sosyal sorumluluk adına bölgemize ve bölge insanımıza katkıları büyüktür.” Dedi.
 
OSB yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı, Duduoğlu ve ekibini ağılamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” Diyerek başarılar diledi.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu'na CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Belediye Meclis üye adayları ve partililer eşlik etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet