Skip Navigation Links

Fenerbahçe taraftarı, Mersin’e çıkartma yapacak…

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Pazar günü oynanacak Mersin İdman Yurdu- Fenerbahçe maçına taraftar götürüyor.

Spor   A+a-

Fenerbahçe taraftarı, Mersin’e çıkartma yapacak…
 
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Pazar günü oynanacak Mersin İdman Yurdu- Fenerbahçe maçına taraftar götürüyor.
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İskenderun da yaşayan taraftarlarımızın takımımızın iki hafta önce Gaziantep’te oynanan müsabakada kamil ocak stadyumunda canlı izlemesini sağladıktan sonra taraftarlarımızın 10 Şubat 2013 pazar günü saat 16.30 da Mersin de oynayacağı Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe müsabakasını da Mersin Tevfik Sırrı gür Stadyumunda canlı izlemesini sağlamak için organizasyon yapılmıştır.
Gaziantep deplasmanın da yoğun ilgi olması ve taraftarlarımızın memnuniyetinin sağlanması dernek yönetim kurulu olarak bizi de mutlu etmiş olup Mersin deplasmanı içinde böyle organizasyonu düzenlemeyi yönetimimiz görev olarak kabul etmiştir.
Taraftarlarımızı mutlu etmek adına gerek Gaziantep deplasmanı ve gerekse Mersin deplasmanı için dernek yönetimimiz hiçbir maddi beklenti olmaksızın tamamen taraftarlarımıza karşı sosyal bir görev olarak böyle organizasyonların bundan böylede devam edeceğini ayrıca belirtmek isterim.
Fenerbahçe futbol takımımızın bu sezon ilimize en yakın son deplasmanı olan Mersin İdmanyurdu maçına taraftarlarımızı götürebilmek için yoğun çabalar sonucunda sınırlı sayıda bilet temin edilebilmiştir.
Bu konuda bize destek olan Fenerbahçe yönetim kuruluna İskenderun Fenerbahçeliler dernek başkanı olarak şahsım ve dernek yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.
Gaziantep deplasmanında olduğu gibi mersin deplasmanında da futbol takımımıza başarılar dilerken müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni eder. Kazananın Türk futbolunun olmasını dilerim.
Ayrıca taraftarlarımızın da tribün de sadece takımımızı destekleyerek takımımıza zarar verici hareketten kaçınmasını dernek başkanı olarak rica ediyorum.
Pazar günü oynanacak müsabakada başta takımımız olmak üzere her iki takımada başarılar diler Mersin’e gidecek olan taraftarlarımıza hayırlı yolculuklar temenni ederim”
Ayrıca gitmek isteyen taraftarların 0532 272 06 78 nolu telefondan rezervasyon yaptırmaları gerektiği bildirildi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet