Skip Navigation Links

“18 Mart Çanakkale’nin Geçilmez Olduğunun Simgesidir”

Duduoğlu, Çanakkale Zaferi tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi

“18 Mart Çanakkale’nin Geçilmez Olduğunun Simgesidir”

İskenderun   A+a-

 
Çanakkale Zaferi tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olarak anıldığını anımsatan İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “18 Mart Çanakkale Savaşları; Çanakkele’nin geçilmez olduğunun tüm dünyaya gösterdiğimizin bir simgesidir” dedi.
 
İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, düzenlenen törenlere katıldı. İskenderun Kaymakamlığının koordinasyonunda düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım KARA, İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve ilçe protokol üyeleri ve şehit aileleri yakınları da katıldı.
Günün anlam ve önemine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bu gün, Çanakkale Savaşı'nda vatanı için canını feda eden kahramanlarımızı anıyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığı ve azminin bir simgesidir. Bu vesileyle, şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.
Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde bir araya gelerek şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. 18 Mart, Türk milletinin tarihinde büyük bir dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi'nin ve şehitlerimizin aziz hatırasının yaşatıldığı önemli bir gündür.
 
Çanakkale Savaşı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biridir. İnançları uğruna vatan topraklarını koruyan, bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz, bizlere büyük bir miras bırakmışlardır. Onların aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz.
 
Bugün, vatan sevgisi ve millet aşkıyla dolu olan şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların bize miras bıraktığı bu vatanı sonsuza kadar koruyacağımıza olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun.
 
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Çanakkale şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi minnetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet