Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: DEVLET-MİLLET ELELE KALKINACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı devlet-millet bütünleşmesi ile ayağa kaldıracaklarını kaydetti.

ÖNTÜRK: DEVLET-MİLLET ELELE KALKINACAĞIZ

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı devlet-millet bütünleşmesi ile ayağa kaldıracaklarını kaydetti.
 
Payas ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında konuşan Öntürk, tüm imkanlarıyla devletin Hatay’da olduğunu, bu kararlılık ve birliktelik ile Hatay’ı ayağa kaldıracaklarını kaydetti.
 
“HATAYLI BAKANIMIZIN DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
 
Aslen Hataylı olan Bakan Bayraktar’ın Hatay’a 6 Şubat’tan bu yana yaptığı yardımların sayılamayacak kadar çok olduğunun altını çizen Öntürk; “Hatay’ımızı yeniden inşa ve ihya etmek için başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile çok büyük emek verdik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da Hatay’ın Bakanı Alparslan Bayraktar’ın kapısını sık sık çalacağız ve hizmetler için destek isteyeceğiz. Bu anlayış ile devlet-millet el ele, omuz omuza vererek Hatay’ımızı konutlarıyla, altyapısıyla, yolları, sosyal donatı alanları ve istihdam yaratacağımız projeleriyle ayağa kaldıracağız. Tüm hemşehrilerimizden Hatay’ın kalkınması yolunda Cumhur İttifakı kadrolarımıza tam destek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
BAKAN BAYRAKTAR HATAY’A SÖZ VERDİ
 
Programda Hatay için yapılan çalışmalardan ve yakın zamanda hayata geçirilecek projelerden bahseden Bakan Bayraktar, her türlü hizmette destek olacağı sözünü yineledi.
 
Bakan Bayraktar; “22 yıldır halkın hizmetkarı olan AK Parti, Türkiye’mizde millileşme ve yerlileşme hamlesini başlattı. İnşallah bu kalkınma hamlemize Hatay’da da devam edeceğiz. Hatay’ın eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kalkması için biz hükümet olarak tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Adayı Öntürk, katılım ve destek sözünden dolayı Bakan Bayraktar’a teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet