Skip Navigation Links

OĞUZ AİLESİ MEHMETLERE İNANDI

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e destekler günden güne artıyor

OĞUZ AİLESİ MEHMETLERE İNANDI

İskenderun   A+a-

 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e destekler günden güne artıyor. İskenderun'un büyük ailelerinden Oğuz ailesi, var gücü ile çalışıp her hizmeti üreteceğine inandığı Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e desteklerini açıkladılar.
 
İskenderun'un köklü ailelerinden Oğuz ailesi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehirde Mehmet Öntürk'e, İskenderun’da ise Mehmet Dönmez'e destek olacaklarını deklare ettiler.
İsmet İnönü Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Adayı Mehmet Dönmez, meşalelerle karşılandı.
 
Büyük katılımın olduğu toplantıda Oğuz ailesinin ileri gelenleri, Mehmet Dönmez'in genç, dinamik aynı zamanda da vizyon sahibi olduğu için yanında olduklarını, Büyükşehir Belediyesi içinde Mehmet Öntürk'e destek olacaklarını ifade ettiler.
Bu katılım ve desteğin kendisine güç ve moral kattığını vurgulayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 1 Nisan'dan sonra bambaşka bir İskenderun ile karşılaşılacağını belirterek, "Belediye yol yapar, köprü yapar ama Mehmet Dönmez gönül yapar. Oğuz ailesinin saygıdeğer büyüklerinin tüm aileleriyle bana destek açılmaları çok önemli. Biz bu memlekette ayrım yapmadan gece gündüz hemşehrimizin hizmetinde olacağız. Büyükşehirde Mehmet Öntürk ile İskenderun'da bu kardeşinizle yeni bir Hatay, yeni bir İskenderun inşaa edeceğiz"dedi.
 
Oğuz ailesi büyüklerinden Hüseyin Oğuz, Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e çıkmış olduğu bu hizmet yolunda her zaman destek olacaklarını ifade ederek, başarılar diledi.
 
ŞEHRİMİZİN AYAĞA KALKMASINI İSTEYEN HERKES BU ÇATININ ALTINDA OLSUN
 
Programa katılan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Oğuz ailesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu şehrin ayağa kalkmasını isteyen herkesin destek verip bu çatı altında olmasını istedi. Öntürk, İskenderun'un Mehmet Dönmez ile hak edilen her hizmeti alacağını ifade etti.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, kalkınmanın, hizmetin, büyümenin adresinin Cumhur İttifakı olduğunu ifade etti. Milletvekili Özel, Oğuz ailesine anlamlı katkı ve destekleri için teşekkürlerini sundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet