Skip Navigation Links

“Belediyecilik Hizmetlerimizle Esnafın Yüzü Gülecek”

CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

 “Belediyecilik Hizmetlerimizle Esnafın Yüzü Gülecek”

Gündem   A+a-

 

“İskenderun çok güzel” olacak sloganıyla çıktığı yolda İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın taleplerini dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, “Belediyecilik hizmetlerimizle esnafın yüzü gülecek” dedi.
 
İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan başlayan esnaf ziyareti Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafı dinledi. Duduoğlu’na CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Belediye Meclis üyesi adayları, İlçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.
 
Küçük sanayi sitesinde faaliyet gösteren küçük esnafların karşılaştığı yaygın sorunlar arasında altyapı eksiklikleri, güvenlik endişeleri, çevre düzenlemesi gibi sorunları olduğunu bildiğini ifade eden Duduoğlu, Esnafı ilgilendiren sorunları çözmek için İskenderun Belediyesi olarak esnafımızın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar veya danışma ortamları sağlayacağız” diye konuştu.
 
Seçim çalışmaların kapsamında seçmenle buluşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, esnafın kendisine olan ilgisine teşekkür edere hayırlı işler, bol kazançlar ve hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet