Skip Navigation Links

'SARISEKİ'Yİ UTANDIRMAYACAĞIZ'

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Sarıseki mahalle sakinlerini dinledi.

'SARISEKİ'Yİ UTANDIRMAYACAĞIZ'

İskenderun   A+a-

 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Sarıseki mahalle sakinlerini dinledi.
Şikayetlerini dile getiren vatandaş su sorununa değindi. "Biz Yayla Suyumuzu İstiyoruz." Diyen mahalleliye Nazmi Ceylan bu bölgede yaşanılan sıkıntılar şahsi kavgalar yüzünden. Siyasi atışmalara, çekişmelere girmeyeceğiz amacımız zorluk çıkarmak değil kolaylaştırmaktır.
 
"VEBAL DEĞİL DUA ALMAYA GELİYORUZ"
 
En büyük probleminiz Taş Ocakları'ndan gelen yüklü araçlardır. Bölgeyi rahatlatacak yeni yol güzergahları sağlayacağız. Bir çocuğumuzun canına bir şey olsa bu vebalin altından kimse kalkamaz. Siyaset arenasına insanların duasını almak için çıktık ah alanlardan olmayacağız.
 
"SARISEKİ KENDİ KARARINI VERMELİ"
 
Sanayi ve güzel doğa arasına sıkışmış sosyal faaliyetlerden, elektrik sorunundan fabrika dumanlarına, içme suyundan kamyonların hayati tehlikesine kadar bir çok konuyu biliyoruz. Ben bu makama talip olduysam sizlerin bu bölgenin sorunlarını çözmek için oldum. Kimse dışarıdan gelip sokaklarını dahi bilmediği yerlere merhem olma naraları atmasın." Açıklamasında bulunan Nazmi Ceylan, Belediye Meclis üye Adayları ve Muhtar adayların da katılımıyla programı tamamladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet