Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: BİZ YOL, EV, OKUL YAPARIZ ONLAR EXPO

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur İttifakı’nın Hatay’a yol, evler, okullar, CHP’nin ise EXPO yaptığını söyledi.

ÖNTÜRK: BİZ YOL, EV, OKUL YAPARIZ ONLAR EXPO

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur İttifakı’nın Hatay’a yol, evler, okullar, CHP’nin ise EXPO yaptığını söyledi.
 
Baba ocağı Kırıkhan’da temaslarını Cumhuriyet Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile noktalayan Öntürk’ü binlerce hemşehrisi Türk bayrakları ve dualarla karşıladı.
 
AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla coşkulu kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Açılış programında konuşan Öntürk; “Hatay’ımızda son 1 yılda tüm hizmetleri hükümetimiz icra ediyor. Biz yol yapıyoruz, evler, okullar yapıyoruz. Onlar ise EXPO yaparak milletin bütçesini har vurup harman savuruyorlar. Milletvekilliğimin son döneminde Kırıkhan’a Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir hizmetin yapılmadığına bizzat şahit oldum. Benden sora değerli vekillerim de HBB’nin hizmet ile işinin olmadığını net şekilde gördüler. Ayhan Yavuz başkanım da ilçeye kendi imkanlarıyla hizmet yaptı. Biz aynı sorunları inşallah Ömer Erdal Çelik’e yaşatmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
“HATAY’IN DERDİNİN DERMANI CUMHUR İTTİFAKIDIR”
 
Derslerine iyi çalıştıklarını kaydeden Öntürk, Hatay’da su, yol ve altyapı sorununu tarihe gömeceklerini kaydetti.
 
Baba ocağı Kırıkhanlı hemşehrilerinden tam destek isteyen Öntürk; “Hatay’a hizmet ile dertlenenler olarak Hatay’ın derdinin dermanının Cumhur İttifakı olduğunu vurguluyoruz. Bu kadro Hatay’ın birikmiş tüm sorunlarını çözecek. Tüm vatandaşları ev sahibi yapacak ve kentimizin ürünlerini markalaştırarak il ve ülke dışına pazarlanmasının önünü açacak. Kırıkhanlı hemşehrilerimin huzurunda 5 yılda Hatay’ı Türkiye’nin en iyi 5 şehrinden biri yapacağımıza söz veriyorum. Yeter ki siz Cumhur İttifakı kadrolarına destek verin” şeklinde konuştu.
 
Partili partisiz her görüşten tüm Kırıkhanlı hemşehrilerine seslenen Öntürk Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarına tam destek istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet