Skip Navigation Links

'MEHMETLERİMİZE İSKENDERUNUMUZ İÇİN SAHİP ÇIKACAĞIZ'

İş İnsanı Yıldırım Alpay, dostlarını Cumhur İttifakına destek için topladı.

'MEHMETLERİMİZE İSKENDERUNUMUZ İÇİN SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakına desteğini açıklayan İş İnsanı Yıldırım Alpay, dostları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'i ağırladı.
Cemnur Tesislerinde düzenlenen programa yoğun katılım vardı.
Kurbanların kesildiği bu önemli buluşmada bugüne kadar Cumhur İttifakına oy vermeyen vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde memleketin kalkınması için bu kez Büyükşehirde Mehmet Öntürk, İskenderun’da ise Mehmet Dönmez'i destekleyeceklerini açıkladılar.
Samimi bir ortamda geçen programda konuşan İş İnsanı Yıldırım Alpay, önceliklerinin her zaman İskenderun olduğunun altını önemle çizdi.
Bu kararı almadaki en büyük etkenin Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e inanmaları olduğunu kaydeden Alpay, genç ve vizyon sahibi Dönmez'in İskenderun'u toparlayacak güce ve kudrete sahip olduğunu belirtti.
Bu desteğin Cumhur ittifakı için son derece önemli olduğunu dile getiren İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "Sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak, o kadarda güçlü oluruz. Yeterki bize güvenin. İskenderun'un kaderini hep birlikte değiştirip özlenen günlere ulaştıracağız" dedi.
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise, mevcut Büyükşehir Belediyesinin Hatay'a 10 yıldır bir çivi çakmadığını ifade ederek, "Bununla birlikte, tüm kaynaklar hoyratça kullanıldı. Allah izin verirse biz göreve geldiğimizde İskenderun'da Mehmet Dönmez kardeşimle hizmet nasıl yapılır herkes görecek" dedi.
Öntürk, İş İnsanı Yıldırım Alpay ve tüm yakınlarına gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür etti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet