Skip Navigation Links

Değer Tultak Sahada Projelerle Yürüyor

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor;

Değer Tultak Sahada Projelerle Yürüyor

Arsuz   A+a-

 
Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor;
 
DEĞER TULTAK SAHADA PROJELERLE YÜRÜYOR
 
Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, Gözcüler ve Hacıahmetli mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Gözcüler mahallesi ziyaretinde, Arsuz için gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi veren Değer Tultak, ‘’31 Mart’ta sizlerin kıymetli destekleriyle Arsuz’da değişim, Hatay’da ise yeni bir gelişim ve dönüşümün adımları atılacaktır. Sahalardayız. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyoruz. Sizlerden de büyük bir teveccüh görüyoruz, Allah hepinizden razı olsun’’ dedi.
GÖZCÜLER-HÜYÜK ARASI KÖPRÜ, 25 METRELİK YOL SÖZÜ
Tultak konuşmasının devamında, Arsuz’umuzda sorun var, ama çözüm de var. Burada Gözcüler mahalle sakinlerimizin huzurunda söz veriyorum. Gözcüler-Hüyük arası köprü yapımı ile yine Gözcüler mahallemizin 25 metrelik anayolunu yapacağız. Bize güvenin. Hükümetimizin tüm olanaklarını buraya taşıyacağız. Hep birlikte Arsuz’umuzu daha konforlu bir ilçe haline getirelim” diye konuştu.
 
TARIM KOOPERATİFLERİ KURACAĞIZ, TURİZMİ ÖNE ÇIKARACAĞIZ
 
Daha sonra Hacıahmetli’ye geçen Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi.
 
Tultak, ‘’Türkiye’de çok örneği olmayan hem coğrafi hem de sosyolojik yapıya sahip bir ilçemiz var. Bunu korumamız gerekiyor. Elbette bunların yanısıra birçok sorun da var. Ancak sorunların çözümü için hep birlikte mücadele edersek başarılı oluruz. Sorunların çözüm yolları hakkında projelerimiz var. Özellikle tarım ve turizme yönelik adımlarımız olacak. Burada tarım kooperatifleri kurup çiftçilerimizi destekleyeceğiz. Arabın gölü, Meryem Ana havuzu, Yanartaşlar mevkiini turizme kazandırmak için seferberlik içinde olacağız. Ayrıca amatör spor takımlarımıza her mahallede ayrı ayrı destek olacağız’’ diye konuştu.
 
Şehrin ekonomisine katkıda bulunan esnafları da ziyaret eden Başkan Adayı Değer Tultak, her yerde ilgiyle karşılanıyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını anlatan Tultak, “İyi dilekleri ve önerileri için tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ortak akılla hareket ediyoruz. El birliğiyle Arsuz’a değer katacak projeleri hayata geçireceğiz. Her zaman Arsuzumuz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet