Skip Navigation Links

Duduoğlu, “İskenderun’u Gelin El Birliğiyle Ayağa Kaldıralım'

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un önde gelen işletmelerini ziyaret etti.

Duduoğlu, “İskenderun’u Gelin El Birliğiyle Ayağa Kaldıralım'

İskenderun   A+a-

 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un önde gelen işletmelerini ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, işçilerle de bir araya geldi.
 
Karahüseyinli’deki Filmar ve Edip Demir Çelik firmalarını öğleden sonra ise İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ekinciler, Esmer Torna, Tümay Makina, Ersa Yay ve Noksel çalışanları ile buluştu.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun ziyaretlerine Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Derin, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, sektör temsilcileri ve çalışanlarla tokalaştı ve çalışanlara İskenderun ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Başkan Adayı Başkan Duduoğlu, işçilerin ve alın terini temsil eden güzel insanlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
 
Mehmet Duduoğlu, akabinde emekçilere hitabetti.
 
Başkan Adayı Duduoğlu, “İskenderun’u daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için yola çıktık ve inanıyorum ki birlikte başaracağız. Sizlerin desteğiyle, şehrimizi daha modern, daha yeşil, daha güvenli bir geleceğe taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhuyla, birbirimize sarılarak birbirimizin yaralarını saracağımız bir dönemdeyiz. Çünkü depremi yaşadık. Hepimizin kayıpları var, acıları var. Depremde kaybettik. Ruhları şad olsun. Bizler bu kente sahip çıkalım. İskenderun’u Gelin el birliği ile ayağa kalkalım, biz ayağa kalkarsak bu şehir ayağa kaldıralım.
 
Çünkü bu topraklar tarihinde iz bırakmış iki önemli isimin benimsediği bir kent. Öyle güzel bir vatan toprağında yaşıyoruz ki; adını Büyük İskender’den aldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün de, “Hatay benim şahsi meselemdir” dediği bu Hatay’a sahip çıkalım. Gelin bu ülkeyi kuran kadroların genlerini taşıyan kadrolarlımıza destek verin. Biz kazanırsak hepimiz kazanacak. Bu şehir kazanacak. Bize güvenin, omuz omuza, sırt sırta velim, Dayanışma içinde olalım ve İskenderun’a sahip çıkalım” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet