Skip Navigation Links

Özel Bireylerin Yumurta Tokuşturma Keyfi Bir Başka Oldu

Gökmeydan'dan Özel Bireylere Muhteşem Gün

 Özel Bireylerin Yumurta Tokuşturma Keyfi Bir Başka OlduWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz'da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilerini ılık ve güneşli havada güzel bir gün geçirmeleri için spor tesisinde eğlendirdi.
Eğitimin sadece dört duvar kapalı alanda yapılamayacağı gerçeği, özellikle de özel eğitime gereksinim duyan çocukların özgüvenlerinin yükseltilmesi, sorun çözmede başarılı olmaları, toplumla kaynaşmaları için serbest etkinliklere büyük önem veren Gökmeydan rehabilitasyon Merkezi kurucu Müdürü Tuğba Kara, mahallede faaliyet gösteren Köylü Spor Tesisleri İşletmecisi Doğan Köylü'nün daveti üzerine tüm öğrencilerine muhteşem bir gün geçirtti.
Gün boyu her tarafı tel örgüyle kapalı güvenli bir ortamda diledikleri gibi koşturan, oyunlar oynayan, futbol maçı yapan özel bireyler, kendileri için hazırlanan rengarenk yumurtaları tokuşturdular, kazananlar sevindi, kaybedenler ise yeniden denemeyi tercih etti.
Köylü Spor tesisleri sahibi Doğan Köylü ile Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara arasındaki yumurta tokuşturma yarışında tüm özel bireyler öğretmenleri Tuğba Kara'dan taraf olunca ortaya renkli görüntüler çıktı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Özel Bireylerin Yumurta Tokuşturma Keyfi Bir Başka Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet