Skip Navigation Links

‘İskenderun'u Güç Birliği İçinde Yöneteceğiz’

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan;

‘İskenderun'u Güç Birliği İçinde Yöneteceğiz’

İskenderun   A+a-

 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan;
 
‘İskenderun'u Güç Birliği İçinde Yöneteceğiz’
 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez'i fabrikasında ziyaret etti.
 
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Edip Metal Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını dileyerek, "Nazmi bey bölgemizin yetiştirdiği önemli değerlerden birisidir. Bugüne kadar işinde başarılı olduğu gibi memleketimize de büyük katkıları olmuştur. Ben kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
İskenderun'un acilen yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan ise, yapacağı projelerden bahsederek, "6 Şubat depreminin öncelikle yarattığı izleri sileceğiz. İskenderun, bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamadı. Şehrimizi kalkındırmak için çok çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Güç birliği içinde İskenderun hak ettiği konuma gelecek" dedi.
Nazmi Ceylan hatıra olarak Nutuk Kitabı hediye etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet