Skip Navigation Links

Ye İç Dinlen ve Fit Kal !

Fit You, Yedirip İçirip Dinlendirirken Fit Bir Yaşam Sunuyor

Ye İç Dinlen ve Fit Kal !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Çoğu insan kilo vermek için diyetisyenleri tercih ederken, aslında kilo alamamak da bir sorun olduğu gibi yine diyetisyenlerin önerdiği sağlıklı beslenme yöntemleriyle kilo vermek kadar kilo almak da mümkün.
İskenderun'da temeli 2023 yılında temelleri atılmış beslenme ve diyetetik bilimine bağlı olarak ilerlemeyi hedefleyen bir işletme olan Fit You, iki genç ve tecrübeli diyetisyen Canan Değer ile Selin Kolukırık tarafından hizmete alındı.
İskenderun Ziya Gökalap Caddesi Necati Bey Turkcell İletişim Merkezi yanında hizmete giren Fit You, sağlıklı beslenme yöntemleriyle kilo vermek ve fit bir hayat sürmek isteyenler için ideal bir mekan.
Açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşen Fit You, bölgenin siyaset ve işdünyasından bir çok ismi ağırladığı bir ortamda lezzetli menü seçenekleri, içecekler ve stres atma imkanı sunan koyu sohbet ortamıyla çok beğenildi.
iki genç ve tecrübeli diyetisyen Canan Değer ile Selin Kolukırık yaptıkları açıklamada, sağlıklı beslenerek zayıflama, ideal kiloya ulaşma konusunda oldukça iddalı bir ortam sunduklarını belirterek şöyle dediler; Fit You, 2023 yılında temelleri atılmış beslenme ve diyetetik bilimine bağlı olarak ilerlemeyi hedefleyen bir işletmedir.
İşletmemiz müşterilerimizi fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan gözetirken; lezzetin ihmal edilmediği, besin kayıplarının minimuma indirildiği yiyecek ve içecekler sunmaktadır. Sürdürülebilirlik ve sıfır atık prensiplerine vizyonumuzda yer vererek mezun olduğumuz gün ant içtiğimiz sözlerimizi doğaya saygımız ile birleştirdik. Toplu beslenmenin olduğu alanda hijyen ve besin kalitesi oldukça önemlidir. İşletmemizde en hassas olduğumuz alan bu 2 önemli faktör söz konusu.
Kafemiz; sohbet etme alanları, dinlenme alanları, uzaktan çalışma alanları ve her yaşa uygun kütüphane alanı sunmaktadır.
Kafemizde; yemek, içmek, danışmak, çalışmak, dinlenmek, okumak, beslemek, beslenmek ve en önemlisi sağlıklı beslenmek için size uygun bir şey bulacağınızdan eminiz. “
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ye İç Dinlen ve Fit Kal ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet