Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZ İÇİN ÖZÜMÜZ BİR SÖZÜMÜZ BİR

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 15 ilçede tek yürek olacaklarını ve Hatay’ı ayağa kaldıracaklarını söyledi.

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZ İÇİN ÖZÜMÜZ BİR SÖZÜMÜZ BİR

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 15 ilçede tek yürek olacaklarını ve Hatay’ı ayağa kaldıracaklarını söyledi.
 
Hatay’da yıkımın yoğun olduğu mahallelerin başında gelen Çekmece Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetimin beceriksizliği nedeniyle 15 ilçenin de birbirinden kötü durumda olduğunu ifade etti.
 
1 Nisan itibariyle Hatay’ı tüm renkleriyle el birliği içinde ayağa kaldıracaklarını belirten Öntürk, “Biz Defne’de ne söylüyorsak Dörtyol’da da aynısını söylüyoruz. İskenderun’da ne söylüyorsak Samandağ’da, Hassa’da, Altınözü’nde de aynısını söylüyoruz. Bizim özümüz sözümüz birdir. Bu birlik ve inanç ile Hatay’ımızı kalkındıracağız” dedi.
 
ŞEHRİN HİZMET BELEDİYECİLİĞİNE İHTİYACI VAR
 
Hatay’da seçimleri kazanmaları halinde toparlanmanın kısa süreceğini kaydeden Öntürk, aksi halde kentin gerilemesinin süreceğini, göçlerin artacağını ve kentin toparlanmasının beceriksizlerin elinde çok uzun yıllar alabileceğini söyledi. Tüm vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek isteyen Öntürk; “Hatay’ımızda sektörlere ait kompleks yapılar yok. Kuyumcu, dönerci, tornacı, çiçekçi yan yana hizmet vermeye çalışıyor. Otogar şehrin içinde kalmış ve trafiği felç ediyor. Yolları berbat, su, altyapı da rezil halde. Mevcut HBB yönetimi aynı zihniyet ile kalırsa durumun düzeleceği de yok. Hatay’ın bir an önce hizmet belediyeciliğine ihtiyacı var. Biz 5 yılda bu şehri ayağa kaldırmak için gövdemizi bu işe koyduk. Sizlerden de 31 Mart’ta küçük bir destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan İlçe Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı başkan adaylarına destek vermelerini istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet