Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın 10 yıldır kavuşamadığı hizmetlere gerçek belediyecilik ile kavuşacağını söyledi.

 ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Politika   A+a-

 ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın 10 yıldır kavuşamadığı hizmetlere gerçek belediyecilik ile kavuşacağını söyledi.
 
Erzin ilçesinde Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, ilçe teşkilatlarının da katılımıyla STK temsilcileri muhtarlar ve muhtar adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetiminin geride kalan 10 yılda Hatay’ı 50 yıl geriye götürdüğünü ifade etti.
 
Hatay’ın değişime ihtiyacı olduğunu kaydeden Öntürk; “Hatay’ımızı hak ettiği gerçek belediyecilik ile buluşturmak için son 29 gün. Erzin’e Mehmet Öntürk sözü veriyorum. Genelde Hatay’ımızı özelde Erzin’i 5 yılda büyükşehire yakışan hizmetlerle buluşturacağız” dedi.
 
“MEVCUT HBB YÖNETİMİ SINIFTA KALMIŞTIR”
 
Erzin’de haziruna hitap eden Öntürk; “Mevcut HBB yönetimi Hatay’ı çukura, çamura, bozuk yol ve altyapıya, susuzluğa ve hizmetsizliğe mahkum etmiştir. Miadı çoktan dolan mevcut zihniyet Hataylıların gözünde sınıfta kalmıştır. Hatay, birlikte büyükşehir statüsü kazandığı illerden geride kalan 10 yılda adeta 50 yıl geriye gitmiştir. Biz gerçek belediyecilik hizmetlerimiz ile bu açığı 5 yılda kapatacağız. Hatay’ın su, yol, altyapı sorunu kalmayacak. Mevcut yönetim 31 Mart’ta sandığa gömülecek ve Hatay tarihinin kara bir lekesi olarak kalacaklardır. Biz hayal kuranlarız. Biz hayalleri gerçekleştirenleriz. İnananlar ve inandıkları yolda dosdoğru yürüyenler her işi başarır” şeklinde konuştu.
 
Öntürk, tüm vatandaşlardan Erzin Belediye Başkanlığı seçiminde Erhan Akı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine destek istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet