Skip Navigation Links

YILDIRIM ALPAY SAHALARDA

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI MEHMET DÖNMEZ’E TAM DESTEK

YILDIRIM ALPAY SAHALARDA

İskenderun   A+a-

 
31 Mart 2024 tarihinde yaklaşan yerel seçimler öncesi “İskenderun'a sahip çıkmamız için önemli bir fırsattır. Ancak bu fırsatı en etkili şekilde kullanmak gerekiyor. Bizim sevdamız İskenderun” diyen Yıldırım Alpay, Cumhur İttifakı adayı Mehmet Dönmez tam destek olarak seçim çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.
 
Memlekete hizmetin her şeyin üstünde olduğu vurgusunu dile getiren Yıldırım Alpay, memleketimize sahip çıkmamız gerekiyor. Memleket insanlarımızla birlikteyiz. Büyükşehir ve İskenderun’da hep birlikteyiz. Cumhur İttifakı adaylarımıza destek için sahadayız. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman dediğim gibi ‘Bizim sevdamız İskenderun’ başka İskenderun yok” diyerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
6 Şubat depreminden sonra herkese yetişmeye çalışan hiç kimseden bir şey esirgemeyen ve her türlü yardımı yapan ve İskenderun yazılı tişörtlerle tekrar farkındalık yaratan Yıldırım Alpay, “Memleketimize hizmet her şeyin üstünde gelir. Mehmet beyi uzun yıllardır tanırım. Bilgili birikimli bir insan. Ben her zaman şunu söylerim. Memleket insanları yerelde iktidar olsun. Büyükşehir seçimlerinde de İskenderun'da da hep birlikte hareket edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet