Skip Navigation Links

Dudu,Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP İskenderun İlçe Yönetimi, Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ile birlikte yaptığı köy gezilerini sürdürüyor.

Gündem   A+a-

CHP İskenderun İlçe Yönetimi, Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ile birlikte yaptığı köy gezilerini sürdürüyor. Son olarak Çınarlı, Akarca, Düğünyurdu, Aşkarbeyli ve Suçıkağı köylerini ziyaret eden CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek görüş alışverişinde bulundular.
Vatandaşların, özellikle köylerin yeterli hizmet alamadığı, gençlerin eğitim ve iş sorunlarının sürekli arttığı şikayetleri üzerine düşüncelerini açıklayan CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, 2002 yılından beri ülkemizi yöneten AKP iktidarının Hatay’ı ve Hatay’lıları üvey evlat gibi gördüğünü belirterek şöyle konuştu.
 
 “AKP iktidarlarınca Hatay’ın ve Hatay’lıların hakkı tam olarak verilmedi. Vergisini ve devlete karşı görevlerini hiç aksatmayan Hatay’lılar, iş hizmete gelince sizlerin de çok iyi bildiği gibi hep yok sayılıyor. Devletin istatistikleri de bunu açık açık gösteriyor. Vergi ödemede iller arasında 9. Sırada olan Hatay’lılar, kalkınmışlığa sıra gelince birden 46. Sıraya düşüyor. Bu ihmal değilse, bu Hatay’ı ve Hatay’lıları yok saymak deyilse nedir? Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde hep beraber bunun hesabını soracağız.”
Diğer yandan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar da Ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının önemine değinerek, “Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde, hem İskenderun, Hem de Hatay Büyükşehir belediyesi CHP adaylarına teslim edilecektir. Ancak o zaman Merkezi Hükümet tarafından ihmal edilen Hatay’ın ve İskenderun’un, dolayısıyla sizlerin sorunlarınıza çözüm getirilebilir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet