Skip Navigation Links

GECE GÜNDÜZ HALKLA BULUŞUYOR

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak; GECE GÜNDÜZ HALKLA BULUŞUYOR

GECE GÜNDÜZ HALKLA BULUŞUYOR Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden sahada esnafla, işinsanlarıyla ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
 
Değer Tultak, “Gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinin hal ve hatırını sorup, destek isteyen Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnafların işletmelerini ziyaret edip, bol ve bereketli kazançlar diledi.
 
Mahalle kahvesinde ikram edilen edilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette seçim süreci hakkında bilgi veren Değer Tultak, Arsuz’a değer katacak yol haritasını anlattı.
Tultak, "Yapacağımız her şeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Arsuz değerli halkına bize gösterdikleri samimi karşılama için teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir mahalleyi diğerlerinden ayırmayan adaletli belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Hükümetimizin de desteği ile güzel şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Üzerinde önemle durduğumuz Üçgüllük Mahallesinde projesi tamamlanmış Gönen Barajını hayata geçireceğiz" diye konuştu.
 
Değer Tultak daha sonra, On Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti. Tultak, "Ülkemiz ekonomisi için çok önemli bir yeri olan On Filtre’nin Arsuz’da faaliyetlerde bulunuyor olması bizim için çok değerli. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Yılmaz’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GECE GÜNDÜZ HALKLA BULUŞUYOR  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet