Skip Navigation Links

ÖNTÜRK İLE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ’NİN FRAGMANI BAŞLADI

“ASIL HİZMETLER 1 NİSAN İTİBARİYLE BAŞLAYACAK”

ÖNTÜRK İLE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ’NİN FRAGMANI BAŞLADI

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk hizmet belediyeciliği sloganını hayata geçirerek adeta 1 Nisan öncesi asıl filmin fragmanı gibi çalışmaya şimdiden başladı.
 
Samandağ ziyaretleri kapsamında Antakya Karayolu Tavla mevkiinde ulaşıma kapanan yol ile ilgili vatandaşların ricasını kırmayan Öntürk, olay yerinden Karayolları Bölge Müdürlüğü arayıp sorunu çözerek halkın isteğini yerine getirdi.
 
Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte bölgede bulunan Öntürk, konuya el atarak vatandaşların mağduriyetini giderdi.
 
Henüz başkan olmadan dahi bir telefon ile binlerce vatandaşın kullandığı yoldaki sorunu çözen Öntürk, hizmet belediyeciliği sloganını hayata geçirerek vatandaşlardan tam not aldı.
 
“ÖNTÜRK: ASIL HİZMET 1 NİSAN’DAN SONRA BAŞLAYACAK”
 
Başta Samandağlı hemşehrileri olmak üzere yolu kullanan binlerce vatandaşın sorununu çözen Öntürk, “Hataylı hemşehrilerimizin ricası bizim için emirdir. Hizmet belediyeciliği, gönül belediyeciliği diyoruz. Bugün değerli vatandaşlarımıza ilk örneğini göstermiş olduk. Bu henüz fragmandı. İnşallah 1 Nisan itibariyle aziz milletimizi 10 yıldır yapılamayan hizmetlerle kısa sürede buluşturacağız. Samandağlı hemşehrilerimizin sorununun çözümündeki katkılarından dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz halkımıza hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız hizmetlerin kente hızlıca ulaşması için Cumhur İttifakımıza tam destek vermeleridir” ifadelerini kullandı.
 
Yolu kullanıma açılacak olmasından memnuniyet duyan vatandaşlar, 10 yıldır yapılamayan hizmeti bir telefon ile çözen Mehmet Öntürk’e tam destek olacaklarını ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet