Skip Navigation Links

İSTE’DEN BİR 1001 PROJESİ DAHA

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut’un yürütücüsü olduğu proje

İSTE’DEN BİR 1001 PROJESİ DAHA

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut’un yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut’un yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı. Doç. Dr. Abasıkeleş Turgut “Araçsız Tasarsız Ağlar için Hibrit Mimariye Sahip Veri ve Varlık Odaklı Yeni Bir İtibar Yönetim Şeması” başlıklı projesi ile İSTE’de yürütülen TÜBİTAK Projesi sayısı yine, yeniden artmış oldu. Projede, Araçsız Tasarsız Ağlar için merkezi ve dağıtık güven yaklaşımları birleştirilerek hem veri hem de varlık odaklı güven parametrelerini hesaba katan, akıllı saldırılara karşı dayanıklı, ortam şartları ile uyarlanabilir güven ölçütlerine sahip, sosyal metrikleri kullanan yeni bir güven yönetim şeması oluşturulması hedefleniyor.
 
Başvuru sonuçlarının açıklandığı zamanlarda arka arkaya gelen kabul haberlerinden mutluluk duyduğunu ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için bilimde üretime devam ediyoruz. Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut hocamızın projesinin de ülkemizde bilimin öncü kuruluşlarından TÜBİTAK tarafından desteklenecek olması gurur verici. Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Durmadan, yorulmadan üretmeye devam…” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet