Skip Navigation Links

'BİZİM MEHMET'İN HER VERDİĞİ SÖZÜN ALTINA İMZAMIZI ATARIZ'

İskenderun Bayır Bucak Türkmenleri Derneği Başkanı Garip Şandır, yerel seçimler için 'Memleketimizin evladı Bizim Mehmet' dedi

'BİZİM MEHMET'İN HER VERDİĞİ SÖZÜN ALTINA İMZAMIZI ATARIZ' Web
TV

Politika   A+a-

 Bayır Bucak Türkmenleri Derneği Başkanı Garip Şandır, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde memleketin evladı olarak gördüğü Mehmet Dönmez'in yanında yer aldılarını açıkladı.
Cumhur İttifakının İskenderun'daki merkez seçim ofisini dernek üyeleri ile birlikte ziyaret eden Şandır'ı Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer karşıladı.
Şandır ailesinin bölgemizin saygın ailelelerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Adayı Dönmez, "Garip ağabeyimiz, Hatay Milletvekilliği yapmış, Mehmet Şandır'ın desteği ve selamları ile geldi. Seçimlerde 'Mehmet kardeşimizin yanındayız' demesi bizim için çok değerli. Birlikte bu memleketin geleceği için yol alacağız" dedi.
Cumhur İttifakı'nın İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'in Şandır ailesinin yanında değerinin çok büyük olduğunu ifade eden Bayır Bucak Türkmenleri Derneği Başkanı Garip Şandır, "Mehmet kardeşim bizlere çok destek verdi. Şimdide çıkmış olduğu bu hizmet yolunda ona destek olmak, katkı vermek bize düşer. Birlikte karış karış gezip destek olacağız" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet