Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Koltuk ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, vatan delisi, bayrak sevdalısı Yayladağılı hemşehrilerini ziyaretlerinden tam destek buldu.

 ÖNTÜRK: Koltuk ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz

Politika   A+a-

 ÖNTÜRK: Koltuk ve Makam Değil Hizmet Ve Hürmet Peşindeyiz
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, vatan delisi, bayrak sevdalısı Yayladağılı hemşehrilerini ziyaretlerinden tam destek buldu.
 
Yayladağı’nın 31 Mart’ta yeni bir rekor kırarak cumhurun mührünü vuracağını kaydeden Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve teşkilatlarının da katılımıyla ilçeye bağlı Şakşak, Güzelyurt, Eğerci, Dusturu, Çandır, Yeditepe, Yayıkdamlar, Gözlüce, Aydınbahçe, Karaköse, Çakı ve Sebenoba Mahalleleri’nde hemşehrileriyle kucaklaştı.
 
HATAY’I HİZMETE MAHRUM EDEN HBB YÖNETİMİNE HALK HESAP SORACAKTIR
 
Hatay’ı 10 yıldır yöneten zihniyetin kenti hayali projelerle oyalayarak hizmetsizliğe mahkum ettiğini kaydeden Öntürk, aklıselim Yayladağılı hemşehrilerinin bunun hesabını sandıkta soracağını belirtti. Öntürk ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Hatay’ı hizmet belediyeciliği ile biz ayağa kaldıracağız. Şu anda Hatay’ın dışında bulunan vatandaşlarımızın da tek ümidi biziz. Bu şehri 2024 yılında hızlıca toparlama eşiğine getireceğiz ve 5 yılda kalkındıracağız.
 
Şehir dışındaki hemşehrilerimizi de Hatay’da yaşayan vatandaşlarımızı da hızlıca kalıcı konutlarına kavuşturana dek durmayacağız. Hatay bizim ile altyapı ve üstyapı hizmetlerine çok kısa sürede kavuşacak. Biz koltuk değil hizmet, makam değil hürmet peşindeyiz. Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Tek derdimiz şehrimizin imarı, vatandaşımızın refahı olacak. Yayladağı’nda bizi bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve söz veriyoruz; birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, tüm Yayladağılı hemşehrilerinden İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Mehmet Yalçın’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek istedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet