Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKI’DIR

Mehmet Öntürk, Yayladağı temasları kapsamında Eğerci Mahallesi’nde Hataylıların umudunun Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi.

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKI’DIR

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı temasları kapsamında Eğerci Mahallesi’nde Hataylıların umudunun Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi.
 
Cumhur İttifakına her daim rekor destek veren Yayladağı ilçesinde her mahallede sevgi seli ile karşılanan Öntürk, bu sevginin ve milletin hizmet özleminin karşılığının 31 Mart seçimlerinde alınacağını belirtti.
 
İL DIŞINDAKİ HEMŞERİLERİMİZİ ÖZLEDİKLERİ HATAY’A KAVUŞTURACAĞIZ
 
6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da 500 binden fazla vatandaşın yerinden olduğunu kaydeden Öntürk, “Deprem felaketinin ardından bir ile nüfusu kadar vatandaşımız yani 250 bin kişi konteynerlerde yaşıyor. Diğerleri de nerede kalacak yeri varsa oraya gitmiş. Hataylı hemşerilerimiz Hatay’ı seviyor. Diğer illere giden vatandaşlarımızın da Hatay’ımızı özlediklerinden ve kenti ayağa kaldırdıktan sonra geri döneceklerinden tam eminim. Vatandaşlarımız bu şehrin ayağa kalkmasını bekliyor. İnşallah bu yıl sonu itibariyle hükümetimiz ile elele vererek şehrimizi ayağa kaldıracağız. Sizlerden tek ricamız Cumhur İttifakı’na, milletin adamlarına sahip çıkmanızdır” ifadelerini kullandı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet