Skip Navigation Links

HATAY İÇİN YAPARSA “MEHMET ÖNTÜRK” YAPAR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı Güzelyurt Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın

HATAY İÇİN YAPARSA “MEHMET ÖNTÜRK” YAPAR

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı Güzelyurt Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın mücadelesinin ana gayesinin Hatay’ın yarınları olduğunu söyledi.
 
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP İlçe başkanları ile birlikte Güzelyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetimi tarafından tüm hizmetlerce geri bırakılan Hatay’ı 15 ilçesiyle topyekûn kalkındırma mücadelesini 1 Nisan itibariyle başlatacaklarını ifade etti.
 
“HATAYLI HATAY’INI SEVİYOR VE SAHİP ÇIKIYOR”
 
Cumhurun zaferine Yayladağı’nın rekorla güç katacağına emin olduğunun altını çizen Öntürk; “Seçmen listelerine baktığımda 19 bin kişinin şehirden ayrıldığını gördüm. Büyük çoğunluğu da memur olanlar. Bu da şunu gösteriyor ki Hataylı Hatay’ını seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde yapılan deprem konutlarının tamamlayıcı hizmetlerini kısa sürede hayata geçirerek kenti ayağa kaldıracağız. Size Mehmet Öntürk sözü veriyorum. 1 Nisan itibariyle ceketi çıkarıp çizmeyi giyeceğiz. 15 ilçemizi alt ve üstyapısı ile gerçek belediyecilik hizmetleri ile süsleyerek Hatay’ımızın yarınlarını teminat altına alacağız” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet