Skip Navigation Links

İYİ Parti HBB Adayı Nusret Cömert ATSO’yu Ziyaret Etti

İYİ Parti HBB Adayı Nusret Cömert, ATSO'yu ziyaret edip, iş insanlarıyla Hatay’ın ekonomisi ve ticaret hayatı üzerine istişarelerde bulundu.

İYİ Parti HBB Adayı Nusret Cömert  ATSO’yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edip, iş insanlarıyla Hatay’ın ekonomisi ve ticaret hayatı üzerine istişarelerde bulundu.
 
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eskiocak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Serdar Şahutoğlu, Meclis Üyesi Hikmet Çinçin ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu eşlik etti.
Nusret Cömert, “Siyaset üstü bir seferberlik anlayışıyla, merkezi yönetim kaynaklarını yerel yönetim kaynaklarıyla koordine ederek, uluslararası kaynakları da harekete geçirip kentimizin tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde acil eylem planımızı uygulamaya geçireceğim.” dedi.
 
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hikmet Çinçin ise yerel yönetimlerde vizyon ve liyakat sahibi insanların başkanlık yapmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
 
Çinçin, “Samimiyetle ifade ediyorum ki; sizin donanımızda birinin Hatay’da aday olması bize umut veriyor.” diyerek Nusret Cömert’e başarılar ve kolaylıklar diledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet