Skip Navigation Links

İskenderun Spor Teknik Direktöründen Açıklama

İskenderun Spor Teknik Direktörü Ender Traş, Arnavutköy deplasmanında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada,

İskenderun Spor Teknik Direktöründen Açıklama

Spor   A+a-

 
İskenderun Spor Teknik Direktörü Ender Traş, Arnavutköy deplasmanında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada,
 
"PLAY-OFF YOLUNDA DEPLASMANDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"
 
TFF 2. lig kırmızı grubunda Play-Off yolunda zirveye adım adım yaklaşan Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor'un İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediye Spor karşısında alınan galibiyet Turuncu Mavili camiada sevinç yaratırken, Teknik Direktör Ender Traş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Başarılı Teknik Direktör Ender Traş'ın açıklaması şöyle;
 
"Hafta başından beri Arnavutköy Belediye Spor'un bulunduğu konum nedeniyle müsabakanın sıkıntılı geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz bu karşılaşmayı bir kurtuluş maçı olarak görüyorlardı. Ama bizim de Play-Off yolunda kayıp vermememiz gerekiyordu. Bizim takım, karşılaşmanın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar saha üstünlüğünü elinden bırakmadı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Bizde ilk yarıda fazla pozisyonlara giremedik.
 
Devre arasında yaptığımız değişikliklerle kanatlarımızı daha etkili kullanarak önce arzu ettiğimiz golleri bulduk. Daha sonra girdiğimiz pozisyonlarda farkı da açabilirdik. Gollerin ardından hafif şekilde geriye yaslandığımızda yan toptan golü yedik. Önemli olan PLay-Off yolunda bu kritik maçtan galibiyetle dönmekti.
 
Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmemin mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzde Etimesgut Belediye Spor maçı var. Bundan sonda tüm maçlarımıza daha da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı, Teknik heyet arkadaşlarımıza, oynayan oynamayan tüm oyuncularımıza, bizleri İstanbul'da yalnız bırakmayan ve gönlü bizimle olan tüm Turuncu Mavi sevdalısı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet