Skip Navigation Links

'SEÇİMLERDE BU MEMLEKETİN EVLATLARI İLE YOL YÜRÜYECEĞİZ'

Bekbele'nin ileri gelen ailelerinden Çolak ailesinin tercihi Mehmet Dönmez oldu.

'SEÇİMLERDE BU MEMLEKETİN EVLATLARI İLE YOL YÜRÜYECEĞİZ'Web
TV

Politika   A+a-

 Bekbele'nin ileri gelen ailelerinden Çolak ailesinin tercihi Mehmet Dönmez oldu.
"SEÇİMLERDE BU MEMLEKETİN EVLATLARI İLE YOL YÜRÜYECEĞİZ"
 
Bekbele Mahallesinin köklü ailelerinden Çolak ailesi, İskenderun'un bir an önce ayağa kalkması için yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'in yanında olduklarını kamuoyuna açıkladı. Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Çolak ailesinin bu desteğinin çok değerli olduğunu ifade ederek Osman Çolak'a teşekkür etti.
Yerel seçimlere doğru takvim hızla geriye doğru işlerken, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e her kesimden destek devam ediyor.
Bekbele'nin ileri gelen ailelerinden Çolak ailesi de hizmet için tercihlerini Mehmet Dönmez'den yana kullanacaklarını açık bir dille ifade etti.
Çolak ailesinden Osman Çolak'a konuk olan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yolumuzun hizmet yolu olduğunu kaydederek, "Gönül kırmadan, kalp kırmadan, eksikliklerimizi gidererek önümüze bakacağız. Yapacak o kadar çok şeyimiz varki. Ama şunu kabul etmemiz lazım. Hepimiz eksiğiz. Bu eksikliği dostlarımızla tamamlayacağız. Ben Çolak ailesine yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Çolak ailesi adına konuşan daha önceki dönemlerde İskenderun Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan Osman Çolak ise, hizmet edeceğine canı gönülden inandığı Mehmet Dönmez için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayarak, "Bizim yolumuz açık olsun. Ama açık olan yolları da kapatmayalım. Kapalı olan kapıları açalım. Bizim için şu an yarım oy bile önemli. Biz çok çalışacağız. Gönülleri kırmayacağız. Kalpleri düzelteceğiz. Yerel seçimlerde de bu memleketin evlatları ile birlikte yol yürüyeceğiz"ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet