Skip Navigation Links

İskenderunspor’a Başkan Morali

Cuma günü akşam saatlerinde İskenderunspor tesislerine Eşi ile birlikte giden Başkan Nuri Üysen futbolculara Silivri maçı öncesinde maç primlerini dağ

Spor   A+a-

morali-buyuk-053818-544d70.jpg" alt="" />
 
İskenderunspor’a Başkan morali, Cuma günü akşam saatlerinde İskenderunspor tesislerine Eşi ile birlikte giden Başkan Nuri Üysen futbolculara Silivri maçı öncesinde maç primlerini dağıttı.
Tesislerde futbolcuları ve teknik heyeti eşi Gülseren Üysen ile birlikte ziyaret eden İskenderunspor kulüp Başkanı Nuri Üysen, burada futbolculara hitap ederek, sizlerden hepimizin büyük beklentileri var. Geçtiğimiz hafta almış olduğunuz galibiyetten dolayı sizleri kutluyorum ve tebrik ediyorum.
inanıyorum ki bu hafta da Silivri maçını kazanarak kentimize geleceksiniz. Bende bu maçı sizlerle birlikte izleyeceğim.
Eskiden bu stadyumda maçı izlemeye kimse gelmezdi ama geçtiğimiz hafta oynadığımız maçı çok ciddi taraftar topluluğu izledi. Artık herkesin size inancı var bu taraftarlarımızı üzmeye hiç birimizin hakkı yok bu nedenle artık çıkışa geçtiğinizi düşünüyorum bu maçların hepsini kazanacaksınız ben ve yönetim size çok inanıyoruz. başarısızlığın olduğu yere kimse gelmez,ve başarısızlığı kimse paylaşmaz,bu nedenle sizler başarıya odaklanın ve bu taraftarlarla yolumuza daha ciddi devam edelim.sizlerin alacağı tüm başarılar bizleri ve kenti güç birliği haline getirecektir.
İskenderunspor kolej takımı olacak.
İskenderunspor kulüp başkanı Nuri Üysen ftbolculara yaptığı açıklamada artık takım olmak için önemli girişimlerimiz var, bundan sonra tüm takıma takım aynı renkte takım elbise alacağız ve maçlara giderken tüm futbolcular ve teknik heyet takım elbiselerle gidecek açıklamasını yaptı.
Yapılan konuşmaların arından ise Geçtiğimiz hafta oynanan Ümraniyespor maçının primleri tüm futbolculara dağıtıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet