Skip Navigation Links

'İSKENDERUN BİZİM MEHMET'İ ÇOK SEVDİ'

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, ATSİAD'a konuk oldu.

'İSKENDERUN BİZİM MEHMET'İ ÇOK SEVDİ'Web
TV

Politika   A+a-

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, Dönmez'den övgüyle bahsetti;
"İSKENDERUN BİZİM MEHMET'İ ÇOK SEVDİ"
Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'i ağırladı.
Geniş katılımın olduğu toplantıda ağırlıklı olarak İskenderun'un geleceği masaya yatırıldı.
Ziyaretten dernek yönetimi olarak büyük mutluluk duyduklarının altını çizen ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, Mehmet Dönmez'e ilk olarak başarı dileklerini ileterek, "Mehmet bey, sevip saydığımız İskenderun'umuzun çok kıymetli bir ailesinin evladı. Çalışmalarını görüyoruz. İskenderun onu çok sevdi. Bizim Mehmedimiz diyorlar. İnşallah seçildiği taktirde güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır" dedi.
ATSİAD üyelerine göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, bu kentin dinamikleri olarak hep birlikte hareket edeceklerini vurgulayarak; "Biz bu hizmet yoluna inanarak çıktık. Hangi siyasi parti fikrine sahip olursak olalım, şunu söyleyeceğiz; Dün Mehmet diye bir kardeşimiz vardı. Bu şehrin kaderini değiştireceğini söylüyordu ve ben bu şehrin kaderini değiştiren insanların içinde yer aldım diyeceksiniz. Omuz omuza İskenderun'u kalkındıracağız" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet