Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Sürücü Kursunu Ziyaret Etti

Başkan Savaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa Caddesi'nde faaliyet gösteren Özel Başak Sürücü Kursu'nu ziyaret etti.

Gündem   A+a-

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ ÖZEL BAŞAK SÜRÜCÜ KURSU’NU ZİYARET ETTİ
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa Caddesi’nde faaliyet gösteren Özel Başak Sürücü Kursu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Özel Başak Sürücü Kursu sahipleri Cihat Güzelmansur, Mehmet Başak ve sürücü kursu eğitmenleri hazır bulundu.
Karşılıklı sohbet ve fikir alış verişi şeklinde geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Başak Sürücü Kursu sahipleri Cihat Güzelmansur, Mehmet Başak ve sürücü kursu eğitmenleri nazik ziyaretinden ötürü Belediye Başkanı Savaş’a şükranlarını sundular. Savaş’ın kentte yürüttüğü hizmetleri beğeni ile karşıladıklarını belirten özel sürücü eğitim kursu işletme sahipleri ve eğitmenleri bundan sonraki hizmet dönemi için Belediye Başkanı Savaş’a başarılar dilediler.
 
 Özel Başak Sürücü Kursu’nun yürüttüğü faaliyetler ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Savaş, eğitim sınıflarını gezdi, işletme sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ziyarette konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyor, esnaf kardeşlerimizle memleketimizde yürütülen hizmetler hakkında karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Özel Başak Sürücü Kursunu ziyaret ettik. Nazik ev sahipliğinden ötürü değerli esnaf kardeşlerimiz Cihat Güzelmansur’a, Mehmet Başak’a ve tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar