Skip Navigation Links

CHP'li Duduoğlu Kuyumcular Odası'nı Ziyaret Etti

Duduoğlu'ndan Kuyumculara Destek Sözü

CHP'li Duduoğlu Kuyumcular Odası'nı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 CHP İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. MEHMET DUDUOĞLU:
 
KUYUMCU ESNAFIMIZ İSKENDERUN’UN TİCARİ VE KÜLTÜREL DOKUSUNUN ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR!
 
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, beraberinde CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve partililerin katılımıyla İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını ziyaret etti.
 
 
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını Başkanı Uğur FIRAT ve yönetim kurulu, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu ve ekibi samimi bir dille karşıladılar.
 
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı, Kuyumcular Odası esnafını ziyaretinde 6 Şubat depremlerinde öncelikle esnafın yaşadığı güçlükleri anlatan Fırat, iş yerleri yıkılan kuyumcu esnafının yer temini için yaptığı çalışmaları anlattı.
İskenderun'da yaşanan depremin kuyumcular üzerindeki etkilerinin konuşulmasının ardından CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Belediye yönetiminde esnafa yönelik destek ve yardım projeleri üzerinde fikir alışverişi yaptı.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, Kuyumcu esnafımız İskenderun’un ticari ve kültürel dokusunun önemli bir parçasıdır. Yaşadığınız zorlukları ve fedakârlıkları takdir ediyorum. Son yaşadığımız depremin ardından, dayanışma ve birlik içinde olmanın önemini bir kez daha gördük. Sizler, büyük güç ve motivasyon kaynağımız oldunuz. Birlik ve beraberlik içinde, geleceğe umutla bakarak, İskenderun'u daha güzel bir şehir haline getireceğiz. Sizlerin desteğiyle, daha güçlü ve refah bir İskenderun için birlikte çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum." Dedi.
Ziyaretin akabinde İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve partililer, kuyumcu esnafını gezerek onlarla sohbet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet