Skip Navigation Links

Eğitim alanında ortak proje ve işbirliği yapacağız!

Duduoğlu İGEV ziyaretinde konuştu: Eğitim alanında ortak proje ve işbirliği yapacağız!

Eğitim alanında ortak proje ve işbirliği yapacağız!

Gündem   A+a-

 CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) ziyaretinde vakfın çalışmalarını dinleyerek vakıf yönetimi ile işbirliği olanaklarını masaya yatırdılar.
İGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Reyhani, İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar dileyerek eğitim alanında yapılacak olumlu çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi..
İskenderun'un daha güçlü ve aydınlık bir geleceği için, eğitim alanında birlikte çalışarak ortak projelerle başarıya ulaşacaklarını ifade eden Duduoğlu konuşmasında şunları söyledi:
Sizlerin eğitim alanındaki fedakâr çalışmalarınızı ve katkılarınızı takdir ediyorum. İskenderun'da yaşanan depremin ardından, eğitim kurumlarımız ve öğrencilerimiz de olumsuz etkilendi. Ancak bu zor zamanlarda bile, sizin gibi eğitim severlerin desteğiyle ayakta İskenderun’daki eğitimi ayakta tutmaya ve gençlerimizi desteklemeye çalışıyorsunuz. Çalışmalarınız ve gayretleriniz umutlarımızı yeşertiyor. 6 Şubat depremleri sonrasında eğitim kurumlarımızın yeniden yapılanması ve öğrencilerimizin eğitimine kesintisiz devam edebilmeleri için ve çocuklarımız ve gençlerimizin elinden daha çok tutacağız. Öğrencilerimize destek programları gibi konularda sizinle işbirliği yapmak istiyoruz. Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır ve geleceğimizi şekillendirir. Bu nedenle, sizin gibi eğitim gönüllülerinin katkıları çok değerlidir. İskenderun'un daha güçlü ve aydınlık bir geleceği için, eğitim alanında birlikte çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet