Skip Navigation Links

Chp adayları açıkladı Hatay Büyükşehir Yok !!!

CHP belediye başkan adayları listesi: Kimler başkan adayı oldu?

Chp adayları açıkladı Hatay Büyükşehir Yok !!!

Gündem   A+a-

 
CHP'nin toplantısında Hatay adayı Lütfü Savaş'ın adı açıklanmadı! Kulislerde bu iddia konuşuluyor
CHP'nin aday tanıtım toplantısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'ın ismi açıklanmadı. CHP'nin yarın yeni aday açıklaması bekleniyor.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Lütfü Savaş'ı bugün yapılan tanıtım toplantısında ilan etmedi. yarın yeni aday açıklanması bekleniyor.
 
BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre Lütfü Savaş, toplantının gerçekleştirildiği salonda da yer almadı.
Toplantıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adayları alfabetik sıralamaya göre sahneye çağrılıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı ise duyurulmadı.
 
NE OLMUŞTU?
 
Mevcut başkan Savaş'ın ismi, parti tarafından ilk duyurulduğu günden beri tartışmalara konu oluyordu. Son olarak 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hataylılar tarafından tepki gösterilen Savaş adaylıktan vazgeçmemiş, parti ise yeni isim arayışlarına girmişti. Savaş protestolar sonrası "Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, sinmeyeceğim" demişti.
 
CHP'nin AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent ve eski Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil'e de gayriresmi bir teklif götürüldüğü iddia edilmişti. Levent de Kotil de teklifleri reddettiğini, CHP de 'kurumsal düzeyde' bir teklif yapılmadığını açıklamıştı.
 
REKLAM FİLMİNDE YOKTU
 
CHP'nin yerel seçimdeki birçok büyükşehir belediye başkan adayının yer aldığı reklam filminde Lütfü Savaş'ın yer almaması da dikkat çekmişti.
 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de “Hatay’ı 10 günde bir ölçtürüyoruz. Aklımıza gelen her seçenek ölçtürülüyor. Hatay’da yapılan anketlerde başkanımıza alternatif görürsem onu Lütfü Savaş’a gösteririm ve adayı değiştiririm. Bir alternatif arayışı içindeyiz” demişti.
 
halktv.com.tr
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet