Skip Navigation Links

Günay Group, Youtop'u İskenderun'a Taşıdı

GÜNAY GROUP, ‘YOUTOP İŞ MAKİNELERİ’Nİ İSKENDERUN’A TAŞIDI

Günay Group, Youtop'u  İskenderun'a TaşıdıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 Çin firması Youtop İş Makineleri Türkiye Distribütörü Genel Merkezi, Günay Group Şirketler Grubu himayesinde görkemli bir açılışla İskenderun’da hizmete girdi.
 
İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde gerçekleştirilen açılışa; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Özçelik-iş İskenderun Şube ve HAK-İŞ Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, STK temsilcileri, esnaf oda başkanları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
 
‘TRAKTÖR MONTAJ FABRİKASI KURMAYI HEDEFLİYORUZ’
Kurdele kesimi öncesi konuşan Günay Group Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Emre Günay; “6 Şubat depremlerinden sonra iş makinası ihtiyacına olan talebin artmasından dolayı İskenderun’a genel merkezimizi kurduk. Buradan Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan 35 bayiimizle ve 40’a yakın yetkili servislerimizle hizmet vermekteyiz. Türkiye’nin bütün bölgelerinde her türlü iş makinesi ve ekipman ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Genel merkezimizi İskenderun’a açmamızın nedeni,depremde ağır hasar alan memleketimizi ekonomi ve istihdamla kalkındırmak! Youtop 40 ilde tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde servis ağı ile ve 35 ilde satış bayileri ile hızla büyüyen bir şirkettir. Bu yılın Haziran – Temmuz ayında bölgemizde Traktör Montaj fabrikası kurmayı da hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
İŞYERİNİ GEZDİLER
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Cumhur İttifakı İskenderun Adayı Mehmet Dönmez de İskenderun’un ekonomisinin giderek büyümesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, iş insanı Emre Günay’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kurdele kesiminin ardından misafirlere işyerini gezdiren Günay Group Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Emre Günay, işletme hakkında bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Günay Group, Youtop'u  İskenderun'a Taşıdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet