Skip Navigation Links

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerine Ve Halk Sağlığına Öncelik Vereceğiz!

Sağlık ve Sosyal Hizmet emekçilerinin işlerini kolaylaştıracaklarını ifade eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu,

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerine Ve Halk Sağlığına Öncelik Vereceğiz!

İskenderun   A+a-

 
Sağlık ve Sosyal Hizmet emekçilerinin işlerini kolaylaştıracaklarını ifade eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, toplum sağlığını korumak adına önleyici sağlık hizmetlerine Belediye olarak daha fazla önem vereceklerini belirterek Türk Sağlık Sen ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasının çalışmalarını destekleyeceklerini söyledi.
Sendika temsilcilerini dinleyen Duduoğlu, görüşmelerinde sektördeki mevcut zorlukları ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinleme fırsatı buldu.
 
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasının Eşbaşkanı Nalan Nacar’ı beraberinde CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve partililerin katılımıyla ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Gittiği yerlerde toplumun bir çok kesiminden gördüğü olumlu ve samimi karşılamalarla moral buluyor.
 
Duduoğlu, “Burada sizlerle bir araya gelerek, sağlık sektöründe çalışan emekçilerimizin yerelde karşılaştığı sorunları dinlemek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak için birlikte adımlar atmaya geldik.” Dile getiren CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, toplumun en temel ihtiyaçlarından birisi olan sağlık hizmetlerini yürüten siz sağlık çalışanlarının hak ettikleri değeri görmesi gerekmektedir. Yaşadığımız depremden dolayı sağlık sektöründe de çalışma koşulları daha da zorlaştı. Kentin yönetimine geldiğimizde Belediye olarak, sağlık merkezlerinin ve hastanelerin daha etkin bir şekilde çalışması için gerekli altyapıyı sağlayacak, eksiklikleri gidermek için çalışacağız. Ayrıca, toplum sağlığını korumak adına önleyici sağlık hizmetlerine daha fazla önem vereceğiz. Bunların yanı sıra, siz sağlık emekçilerinin mesleki gelişimine ve motivasyonuna destek olacak programlar ve imkânlar sağlamak da amacımız arasındadır. Sizlerin daha nitelikli bir şekilde hizmet verebilmeniz için sürekli eğitim olanakları sunacak ve kariyerinizde ilerlemenize destek olacağız.” Dedi.
 
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Eşbaşkanı Nalan Nacar, “Sağlık çalışanları olarak bizler daha iyi şartlarda çalışabilmek istiyoruz. Yükünün dengelenmesi ve mesai saatlerinin düzenlenmesi gibi adımlar atılması gerekiyor. Bunun yanı sıra, iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin titizlikle uygulanması ve biz çalışanlar için önemli.” Dedi.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri’ne teşekkür etti ve aydınlık yarınlar için omuz omuza olacaklarının mesajını verdi.
 
saglık-ek-foto.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet