Skip Navigation Links

Vizyonumuz ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahallelerine hizmet için yola çıkarak aday olan Muhtar adayları ile bir araya geldi

Vizyonumuz ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

İskenderun   A+a-

 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahallelerine hizmet için yola çıkarak aday olan Muhtar adayları ile bir araya geldi.
 
Çalışmalarına aralıksız devam eden Dönmez, muhtar adaylarına hitaben yaptığı konuşmada İskenderun'un 45 Mahallesinde her yaş grubu için özel projelerinin olduğunu, hayata geçirilecek bu projelerle insanlarımızın daha mutlu ve refah bir hayat yaşayacağını söyledi.
 
Öncelikle depremin izlerini sileceklerini önemle vurgulayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "Hızlı bir şekilde enkazları kaldıracağız. Yakınlarını kaybeden insanlarımız oradan geçtiklerinde en azından acıları hafifleyecek. Depremden kalan iz bırakmayacağız"dedi.
Her mahalleye özellikle kadınlarımızın günlerini dolu dolu değerlendirebilecekleri projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Dönmez, "Bunun için önce çok değerli İskenderun halkından yetki almamız gerekiyor. Sonrasında ise yeterki bize inanın, güvenin, vizyonumuz ve bilgi birikimimizle bu memleketi ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu.
 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahalle muhtarlarımıza girecekleri mahalli idareler seçimlerinde üstün başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet