Skip Navigation Links

Mustafa Kemal Mahallesi Karanlıkta Kaldı !

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Kart İGC yi ziyaret etti

 Mustafa Kemal Mahallesi Karanlıkta Kaldı !

Gündem   A+a-

 İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Kart ile Halk Eğitim Merkezi Tekstil Teknolojisi bölümünün başarılı Öğretmeni Özlem Topuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret bulundular.
Ziyarette mahallenin karanlıkta kalmış olmasının yanısıra acilen nitelikli bir lise binasına kavuşması gerektiğine dikkat çekildi.
İGC Başkanı Diyap Atar ile Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar, deprem sonrası kent genelinde toparlanma ve normalleşme sürecinde Mustafa Kemal Mahallesi'ne ağırlık verilmesi gerektiğini ifade ettiler.
Muhtar Adayı Hatice Kart, seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, depremde en ağır hasarı alan mahallede tüm cadde ve sokakların karanlıkta kaldığını söyledi.
Karanlık cadde ve sokakların aydınlatılması özellikle çocukların ve kadınların huzur ve güven ortamında gezebilmesi için çalışacağına dikkat çeken Mustafa Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Kart, "yollar, kaldırımlar içler acısı bir halde. İskenderun'un en nezih ve aydınlık Mahallesi depremin ardından Karanlığa, çukur ve çamura teslim oldu.
Depremin yıktığı binaların yerlerindeki moloz yığınları ise acıları hatırlatmaya yetiyor.
Yaşanan tüm acılar ve sonrasındaki sıkıntılarla birlikte etrafımızdaki sorunların çözülmemiş olması tüm mahalle halkını mağdur etmeye yetiyor. " dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet