Skip Navigation Links

Başkan Adayı Duduoğlu’na “Deprem Forması”

İskenderun spor Bu Şehrin Markası Olarak Yaşamalı Dedi.

Başkan Adayı Duduoğlu’na “Deprem Forması”

İskenderun   A+a-

 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun spor Kulübünü ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti.
 
İskenderun spor futbolcuları Başkan Adayı Duduoğlu’na 6 Şubat depreminin anısına “Deprem forması” hediye etti.
 
İskenderun spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve futbolcular ile tek tek tokalaşan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, ziyaretin kendisi ve ekip arkadaşları için çok anlamlı olduğunu belirtti.
 
“Yaşadığımız depremin anısına forma bastırdık. Bu ziyaretin anısına size takımımızın formasını hediye ediyoruz” diyerek Av. Duduoğlu’na İskenderun spor’un deprem forması ve İskenderunspor atkısı hediye etti. Duduoğlu, deprem formasını aldı ve “yaşadığımız depremin izlerini sporla, sosyal ve kültürel etkinliklerle bertaraf etmeye çalışacağız” dedi.
 
Geçmişte futbolcu olduğunu söyleyerek, “deplasmana giderken bile bir otobüs ayarlamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. İskenderun Belediyesinin spora – sporcuya destek verilmesi konusunda hassas olması gerekli. Belediye Başkanlığına geldiğimizde kentimizin takımına sahip çıkacağız.
İskenderun spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Başkan Adayı Duduoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İskenderunspor Kulüp Başkanı Bolat, Duduoğlu’nun Belediye Başkanlığına gelmesi ile takıma sahip çıkacağına olan inancını dile getirdi ve “Bu kentin markası olan İskenderun spor’ a Belediyenin sahip çıkması gerekir. 1962 yılından bu yana İskenderun spor’a zaman zaman destek olundu. Ancak her başkan geldiğinde farklı farklı uygulamalara maruz kalmıştır. Aslında bana kalsa Belediye İskenderun spor olması lazım. Sizin takıma sahip çıkacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet