Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZIN DİRİLİŞ DESTANINI YAZACAĞIZ

Cumhur İttifakı HBB Adayı Öntürk, Gerçek Belediyecilik yolunda Belen’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde “Hatay’ın diriliş destanını el birliğiyle yazaca

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZIN DİRİLİŞ DESTANINI YAZACAĞIZ

Gündem   A+a-

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Gerçek Belediyecilik yolunda Belen’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde “Hatay’ın diriliş destanını el birliğiyle yazacağız” dedi.
 
Belen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile Cumhur İttifakı ilçe başkanlarının eşlik ettiği ziyaretlerde Belenlilerle kucaklaşan Öntürk, Hataylıların yüzlerini güldürmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.
 
1 NİSAN İTİBARIYLA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLM AYACAK
 
Hatay’ın 15 ilçesinde yüzlerce mahalleye HBB eliyle gitmesi gereken hiçbir hizmetin mevcut yönetim tarafından götürülemediğini belirterek bu düzene son vereceklerini kaydeden Öntürk; “Hatay’da halkımıza hizmet gitmesi için kapı kapı geziyor, girilmedik hane bırakmıyoruz. Hatay’ımıza hizmeti kimsenin keyfine bırakmayacağız. İlçelerimizin kalkınması için, hizmet belediyeciliğinin hakimiyeti için, gerçek belediyecilik için biz buradayız diyoruz. 1 Nisan itibarıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hatay’da yüzler gülsün diye durmak yok, yola devam!” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, vatandaşlardan Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak kendisine tam destek istedi.
 
belen-hatay-ekk-fotoo.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet