Skip Navigation Links

'Ülkedeki Son Gelişmeleri İbretle İzliyoruz'

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ülkedeki son gelişmeleri ibretle izlediklerini belirtti.

Gündem   A+a-


CHP 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel: "Ülkedeki Son Gelişmeleri İbretle İzliyoruz"
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ülkedeki son gelişmeleri ibretle izlediklerini belirtti.
Yüksel,İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Hükümetin, CHP’ye karşı sistematik bir saldırı ve yok etme mücadelesi içerisine girdiğini söyledi.
Yüksel,” Ülkeyi 10 yıla yakın bir süredir yöneten hükümet, CHP’yi faşist olmakla suçlama ve CHP’yi topluma o şekilde lanse etme mücadelesini pervasızca sürdürmektedir.Şuanda ülkemizde faşizmi uygulayanların, bu suçlamaları yapmaya hiç hakları yoktur. “dedi.
Yüksel,”Düşünün bir ülkede sahte CD’lerin havada uçuştuğu, düzmece belgelerin kanıtlandığı bir ortamda faşizmi yaratanlar, faşizmi bizzat uygulayanlar, CHP’yi faşist olmakla suçluyorlar. CHP’nin mayasında öncelikle insan vardır. CHP kurulduğu günden bugüne kadar insanı hep ön planda tutmuştur.”şeklinde konuştu.
Yüksel,”Önümüzdeki süreçte ülkemizde üç tane önemli seçimle karşı karşıya kalacağız. 2014 yılında yapılacak yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler. İşte bunun içindir ki Ak Parti hükümeti, iktidar da kalmak uğruna her türlü oyunu yapmaktadır. Bu tablo ortadadır” diye konuştu.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet