Skip Navigation Links

'ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN EL ELE VERİP ÇALIŞACAĞIZ'

Mehmet Dönmez, 'Bizim görevimiz insanlarımızın mutlu olabilmesi için yaşamlarına dokunup, güzel yarınlara taşımak olacak' dedi.

'ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN EL ELE VERİP ÇALIŞACAĞIZ' Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "Bizim görevimiz insanlarımızın mutlu olabilmesi için yaşamlarına dokunup, güzel yarınlara taşımak olacak" dedi.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmaları kapsamında Hizmet İş Sendikası'nı ziyaret ederek, Belediye çalışanları ile bir araya geldi. Belediyenin iyi yönetildiği taktirde her hizmetin mümkün olacağını kaydeden Dönmez, "Biz kendimize güveniyoruz. Bütçemizi doğru kullanıp, hizmete kanalize edeceğiz" dedi.
Okullara yardım konusuna da kısaca değinen Dönmez, "Ben Belediye bütçemiz ile tüm okullarımıza yardım edeceğimizi iddia ediyorum. Diğer Belediyelerimizin de kapısını aşındırıp, deprem bölgesi olduğumuz için yardım da isteyeceğim. Yeterki bu kardeşinize güvenin. Sizin ve çocuklarınızın geleceği için, mutlu huzurlu yaşamanızı sağlayacağıma inanıyorsanız bana oy verin"dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet