Skip Navigation Links

Köybaşı: Arsuz'un Makus Kaderinden Kurtulma Zamanı Geldi

Arsuz'da Kaliteli ve Huzurlu Yaşam İçin Bilimsel Çözümler

Köybaşı: Arsuz'un Makus Kaderinden Kurtulma Zamanı GeldiWeb
TV

Politika   A+a-

 Deva Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, ekibiyle birlikte İskenderun gazeteciler cemiyetini ziyaret etti
 
Arsuz’un makus kaderinden kurtulması için ciddi bir ekiple yola çıktığını belirten Köybaşı Arsuz’un artık değişime ihtiyacı var dedi.
İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Deva Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı olan İlker Köybaşı ve ekibini kutluyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde sizlere başarılar diliyorum dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde Deva partisinden Arsuz Belediye Başkan adayı olan iş insanı İlker Köybaşı, ekibiyle birlikte Arsuz’un hak ettiği yere gelmesi için yola çıktıklarını belirtti.
Başkan adayı Köybaşı, Arsuz bölgemizin turizm bölgesi ama maalesef ki yıllardır iş bilmezlerin yönetimi ile ilçemize hiç bir şey yapılmadı. Alt yapısından üst yapısına kadar 50 yıldır değişmeyen bir anlayışla hizmet ediliyor. Biz bu kararlılıkla bilimsel ekibimizle birlikte turizm kenti Arsuz’a gereken değeri kazandıracak önemli projeleri yapacağız. Burada yaşayan halkımızın özgürce kaliteli ve huzurlu yaşamaya hakkı var. Cenazemizin yıkanması için bir gasilhane yok bu konuda Belediye olarak çok ciddi bir çalışma hayata geçireceğim bu konuda önemli çalışmalarımız var dedi.
Başkan Köybaşı Arsuz’un çok kaliteli ve iyi akla sahip girişken gelişimci ve üretken gençleri var artık Arsuz’u hak ettiği yere getirme zamanı dedi.
 
 
 
 
 
 
Köybaşı: Arsuz'un Makus Kaderinden Kurtulma Zamanı Geldi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet