Skip Navigation Links

Gazi'yi Doğum Gününde Yalnız Bırakmadı

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Kıbrıs Gazisi Mehmet BAKIRCI’yı doğum gününde evinde ziyaret etti.

Yaşam   A+a-


KAYMAKAM AYDIN
KIBRIS GAZİSİNİ DOĞUM GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI...
 
 
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Kıbrıs Gazisi Mehmet BAKIRCI’yı doğum gününde evinde ziyaret ederek, bu anlamlı güne ziyareti ile bir anlam daha katmış oldu.
 
Kaymakam AYDIN, Emniyet Amir Vekili Cuma BAĞRIAÇIK, Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR ile Şehit-Gazi Birimi personeli Hakan SANCAKTAR ile Bakras Mahallesindeki evinde ziyaret etti.
 
Eşi ve çocuklarıyla ziyareti kabul eden Gazi BAKIRCI, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerinin unutulmadığını, böyle bir günde de hatırlandığını, devletin her zaman yanlarında olduğunun hissettirilmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken duygulu anlar yaşandı.
 
  Kaymakam AYDIN, doğum günü münasebeti ile gerçekleştirilen ziyaret sırasında, gazimizin herhangi bir sorunu olup olmadığı hususlarında bilgi aldı ve doğum günü dolayısıyla, her karış toprağı Şehit kanıyla yoğrulmuş olan, vatanımız için canlarını çekinmeden ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha anma vesilesi olduğunu, hayatının 62.yıldönümünde hayırlı ömürler dilediğini ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet