Skip Navigation Links

Devleti ve Cumhuriyeti Kuran CHP, İskenderun’u Ayağa Kaldırmaya Geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoğlu seçim çalışmaları kapsamında eğitim ve emek sendikalarını ziyaret etti.

Devleti ve Cumhuriyeti Kuran CHP,  İskenderun’u Ayağa Kaldırmaya Geliyor!

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoğlu seçim çalışmaları kapsamında eğitim ve emek sendikalarını ziyaret etti.
 
CHP Başkan Adayı Duduoğlu, beraberinde CHP Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe Başkanı Hüseyin derin ve ilçe yönetimi ve partililer ile birlikte, Eğitim İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Hasan Ateş Ve Yönetim Kurulu, Eğitim Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık Ve HAK-İŞ Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik- İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
 
Kurtuluş Savasının ardından Anadolu’yu ayağa kaldıran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran bir parti olarak İskenderun’u yönetmeye talip olduklarını dile getiren CHP Belediye Başkan Adayı Av.Mehmet Duduoğlu: Ziyaretlerinde şöyle konuştu:
 
Biz Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti ve Devleti kuran bir partiyiz. Ve yapıcı ve bu yapıya sahip ve kadrolardan ve bu kaynaktan gelen bir yapıya sahibiz. Biz bu duygu ve düşüncelerle insanlarımızın elinden tutarak bir birimize sarılarak bu kenti yeniden ayağa kaldırmaya ve mutlu ve huzurlu günlere kavuşturmaya geliyoruz. Devleti ve Cumhuriyeti kuran yapımızın Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında depremden sonraki İskenderun için mutlaka yaşatılması gerektiğini düşünüyoruz.”
 
Gerçekleştirilen ziyaretlerde eğitimin sorunlarından eğitimin kalitenin artmasına yönelik bir dizi sohbetler yapan Duduoğlu, eğitim sendikalarında; Öğretmenlerin yaşam koşullarının daha iyi olmasına da dikkat çekti. CHP Başkan Adayı Duduoğlu, Ziyaretlerinde “Sivil toplum kuruluşları meslek odaları sendikalar sadece genel iktidarda değil yerel iktidarda da çok önemli bir yer tutuyor. Bu birlikte hareket etmek ve çalışmaların verimli yürüyebilmesi için bizlerin destek vermesi asli görevimizdir. Ben bunları vaat olarak değil bir görev olarak addediyorum. İsteriz ki; genel manada da bu anlayışla hareket eden bir çalışma ve bir yol izlensin. Ancak geldiğimiz noktada İskenderun'un birçok sorunu var altyapı sorunu var genel sorunları var deprem kaynaklı yaşadığımız sorunlarımız var binalarımız yıkılacak Bir senede vaat vaat edilen birçok şey yapılmadı. Ülkeyi yönetenlere bakıyoruz verilen sözler yerine getirilmedi. Aslında çok önemli sorunlarımız var ve maalesef yerine getirilmesi gereken sözler halen boşlukta.” Dedi
 
Duduoğlu ziyaretlerinde Sendika temsilcilerini de dinleyerek taleplerini aldı, kenti birlikte yöneteceklerini ifade etti.
 
chp.jpg" alt="" />
 
iskenderun-ziyaret.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet