Skip Navigation Links

Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır

TGB İskenderun Şube Başkan Barış Özer,”Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır,”dedi.

Gündem   A+a-


TGB 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
TGB İskenderun Şube Başkan Barış Özer:
Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır
TGB İskenderun Şube Başkan Barış Özer,”Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır,”dedi.
Özer,NATO askerlerine çuval geçirilmek istenen bölgede yaptığı açıklamada,”Daha önce de söylediğimiz gibi Patriotlar ülkemizi korumaya yönelik değil; parasını bizlerin ödediği bu savunma sistemi emperyalist güçlerin çıkarları için ülke topraklarımıza yerleştirilecektir. Suriye sınırına yerleştirilecek olmaları da ayrı bir dikkat çekici noktadır. Emperyalist işbirlikçi hükümet savaş kışkırtıcılığı yaparak bizleri kardeş Suriye ile hısım haline getirmek, emperyalist bir savaşın içine sürüklemek istemektedir.”dedi.

 
 
 Özer,”Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır! Kurtuluş Savaşı’ında binlerce zorlukla savunduğumuz bu toprakları emperyalistlere peşkeş çektirmeyiz. Bu ülkenin vatansever devrimcileri olarak ülkemizin işgaline müsaade etmeyiz. Çuval bir simgedir, bundan sonraki tepkilerimizin çok daha büyük, çok daha etkili olacağını buradan duyuruyoruz. Patriotları yerleştirmek için gittikleri şehirlerde onları çok daha büyük bir tepki ve direniş beklemektedir.”şeklinde konuştu.
Özer,”Son olarak şunu söylemek istiyoruz; bu topraklarda Mustafa Kemaller hiçbir zaman yenilmedi - yenilmez. Eğer bunu akıllarının bir köşesinde tutarlarsa kendileri açısından çok daha sağlıklı kararlar verebileceklerine inanıyoruz. ,”diye konuştu.
 

Bu topraklar Natonun değil; bizimdir! Türk halkınındır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet