Skip Navigation Links

Her Seçim Bir Yenilemedir, Yeni Bir Başlangıçtır

PAYAS BELEDİYESİ, UCUZ VE KALİTELİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİYOR

Her Seçim Bir Yenilemedir, Yeni Bir BaşlangıçtırWeb
TV

Politika   A+a-

 BELEDİYESİ, UCUZ VE KALİTELİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİYOR
 
Cumhur İttifakı’nın Adayı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaklaşan yerel seçimlerde altıncı döneme göz kırpıyor.
Yaptığı başarılı hizmetler ve kazandırdığı öncü projelerle halkın takdirini kazanan Başkan Bekir Altan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
 
Eşi Ayşegül Altan’ın da eşlik ettiği Cumhur İttifakı Payas Belediye Başkan adayı Bekir Altan’ı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde Başkan Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları konuk etti. 2024 yerel seçimlerinin Payas’a ülkeye millete hayırlı olması dileğinde bulunan İGC Başkanı Diyap Atar Başkan adayı Bekir Altan’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
 
BİR İLK DAHA
31 Mart Yerel seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni eden Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan da “Her seçim bir yenilemedir, her seçim yeni bir başlangıçtır, yeni bir sayfa açılışıdır, o yüzden şehirlerimizin yararına insanlarımızın yararına olsun diye de dua ediyorum” dedi.
Yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubatı geride bıraktıklarını ifade eden Altan “Şehirlerimizin yıkıldığı bir ortamda canlarımızı kaybettiğimiz bir ortamda belediyeciliğin ve yerel yönetimlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Daha önce bir pandemi yaşadık. Pandemide de aslında yerel yöneticilerin belediyelerin çok önemli bir sorumluluğu görevi ve misyonu vardır. Afetleri hiç unutmayacağız. Niye unutmayacağız diyorum. Çünkü ders çıkartacağımız bir depremde de inşallah bundan sonraki şehirlerimizin yeniden yapılışındaki yeniden inşa edilişindeki birikimlerimizle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
‘MİMOZA’ EVLERDE
Başkan Bekir Altan, Payas Belediyesi bünyesinde halkın uygun fiyatlı ve kaliteli temizlik ürünlerine ulaşımını sağlamak amacıyla bir deterjan atölyesi kurdu, ekonomik fiyatlarla halka sunuldu.
“Mimoza” markası altında farklı ambalajlarda ve alternatif kokularla üretilen sıvı sabun, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temel temizlik ürünleri satışa sunuluyor.
 
www.gazeteguney.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her Seçim Bir Yenilemedir, Yeni Bir Başlangıçtır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet